Advertisements
 
 

Gourmand Award στο «Σκοτεινό Κελάρι» της Μαρίας Τζίτζη

Τη δεύτερη θέση στην κατηγορία «Drinks Writing» κατέλαβε το βιβλίο της Μαρίας Τζίτζη «Σκοτεινό Κελάρι» στα Gourmand Awards 2012 που έγιναν στο Παρίσι, στο θέατρο Folies Bergère.

Τα Gourmand Awards δημιουργήθηκαν το 1995 από τον Edouard Cointreau στην έκθεση βιβλίου της Φρανκφούρτης (Frankfurt Book Fair), με σκοπό να τιμήσουν και να ενθαρύνουν την ύπαρξη των βιβλίων μαγειρικής που τότε απουσιάζαν από την έκθεση.

Δείτε τους νικητές των Gourmand Awards 2012

Advertisements

~ από Εvangelia Sotiropoulou στο Μαρτίου 10, 2012.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: