Advertisements
 
 

Τι θα πιούμε λοιπόν;

Λίγες ώρες μόνο μένουν μέχρι την Ανάσταση και το Πάσχα…οι ετοιμασίες είναι στο «φόρτε» τους και οι ώρες του παραδοσιακού οβελία….λίγες!!

Το βράδυ της Ανάστασης συνοδέψτε την παραδοσιακή μας μαγειρίτσα μαζί  με λευκό κρασί από Sauvignon Blanc που με το αρωματικό δυναμικό και το πλούσιο σώμα του, θα ταιριάξουν απόλυτα.

Εναλλακτικά, ένα Riesling αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή που δένει αρμονικά με την πικρή επίγευση του φαγητού αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Δεν θα λέγαμε όχι σε ένα λαχταριστό & αρωματικό Μοσχοφίλερο!

easter_winebees

Φωτογραφία: chrysopiginews.blogspot

Για το τραπέζι της Λαμπρής, συνοδέψτε το αρνάκι και τα συνοδευτικά του με κόκκινο κρασί επιλέγοντας το αγαπημένο και πικάντικο Syrah,  ένα Ξινόμαυρο, ένα από τα ιδανικά κρασιά για κρεατοφαγικά γεύματα, ή με ένα βελούδινο Αγιωργίτικο!

Τα γλυκά της ημέρας,  συνοδέψτε τα με ένα από τα πολλά πλέον αφρώδη ελληνικά κρασιά.

Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα με γευστικές απολαύσεις, καλό κρασί και αγαπημένα πρόσωπα!

Advertisements

~ από Εvangelia Sotiropoulou στο Απρίλιος 18, 2014.

Ένα Σχόλιο to “Τι θα πιούμε λοιπόν;”

  1. Reblogged this on winebees.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: